Σύγχρονες Λογιστικές Υπηρεσίες | Αδαμάντιος Λώλος | Ιουστίνα Μιχελαράκη

Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε μας

Το γραφείο μας ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Αδαμάντιο Λώλο και την Ιουστίνα Μιχελαράκη, πτυχιούχοι Λογιστικής και κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ Τάξης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Αδαμάντιος Λώλος
Αδαμάντιος Λώλος
Ιουστίνα Μιχελαράκη
Ιουστίνα Μιχελαράκη

Ξεκίνημα

Ξεκινήσαμε την ενασχόληση μας με τον λογιστικό κλάδο το 2004 με πολύ ενθουσιασμό. Εργαστήκαμε σε μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές και κατασκευαστικές εταιρείες και στελεχώσαμε οργανωμένα λογιστήρια για πολλά χρόνια με απόλυτη επιτυχία.

Ταυτόχρονα από το 2005, είχαμε ήδη αρχίσει την συνεργασία μας με μεγάλα λογιστικά γραφεία και έπειτα από μια δεκαετία ενασχόλησης με επιχειρήσεις εσόδων-εξόδων και ιδιώτες καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να δημιουργήσουμε σιγά-σιγά μέσα από σκληρή δουλειά, το δικό μας πελατολόγιο.

Η Συνέχεια

Μετά από επιμονή και μεθοδικότητα, προθυμία, διάβασμα, παρακολούθηση πλήθους σεμιναρίων και ημερίδων, καταφέραμε από το 2008 και έπειτα να αναλάβουμε την εποπτεία και πλήρη λειτουργία των λογιστηρίων σε κάθε επιχείρηση όπου εργαζόμασταν.

Το 2015 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε πλέον το δικό μας χώρο, όπου οι πελάτες μας θα μπορούν να απευθυνθούν σε ανθρώπους με επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση, προσφέροντάς τους ένα πακέτο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Είμαστε στη διάθεσή σας,

Αδαμάντιος Λώλος
Ιουστίνα Μιχελαράκη